21643
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21643,stockholm-core-1.0.0,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_center,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Title Image

Familieterapi

Trenger dere noen å snakke med? Jeg tilbyr familieterapi til hele familien som barn, ungdom, foreldre, bonusforeldre, fosterforeldre og andre omsorgspersoner som strever med kommunikasjon og samspill i familien.

Fra tid til annen opplever de fleste familier mellommenneskelige konflikter, vansker eller kriser. Dette er en naturlig del av det å tilhøre en familie. Det å være forelder/foreldre i dag kan være krevende og utfordrende, men samtidig stort, flott og berikende.

Ofte klarer familien å finne en måte å tilpasse seg utfordringene. Noen ganger blir utfordringene så store at det oppleves vanskelig å komme videre. Da kan det være godt å snakke med en utenforstående som kan se familien utenfra. I familieterapi kan dere få ny innsikt og andre tilnærmingsmåter i det som oppleves vanskelig. Familieterapi kan øke deres mulighet til å ha en bedre familierelasjon og gi barn dere har ansvar for, en god barndom og oppvekst.

Når kan familieterapi være nyttig?
Familieterapi kan være nyttig:
– når dere strever med kommunikasjon og samspillet i familien
– når det er store eller tilbakevendende konflikter i familien
– skilsmisse/samlivsbrudd
– når et barn strever eller har utfordringer med skole eller sosiale relasjoner
– når et barn er mye lei seg eller sint
– ved sykdom eller dødsfall
– når et familemedlem sliter med avhengighet
– fysisk, psykisk eller seksuell vold i familien

I familieterapien kan vi sammen utforske i det som oppleves utfordrende. Jeg er opptatt av å finne de løsningene som passer hver enkelt familie best slik at dere kommer videre.

Hvor mange timer dere trenger finner vi ut av sammen. Mange trenger noen få timer, mens andre trenger et terapeutisk forløp over tid.

For å komme til meg trenger dere ingen henvisning fra legen. Jeg samarbeider med fastlegen hvis ønskelig eller andre instanser hvis det også er behov.

Priser og avbestilling.
For familieterapi 90 minutter tar jeg kr.1400,-
Jeg har unntaksvis timer i helgene.

Betaling skjer med kort og vipps. Hvis nødvendig kan jeg sende faktura etterskuddsvis.

Avbestilling må skje så tidlig som mulig og senest 24 timer før avtalt time. Avbestilling etter dette faktureres med et gebyr på 600 kr.

Velkommen!
Dere er velkommen til å avtale time. Om dere ønsker mer informasjon eller har behov for en uforpliktende samtale, er det bare å ta kontakt.

Mob: 40214698
hegenyr@gmail.com
Dyrløkkeveien 2, 1448 Drøbak