21636
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21636,stockholm-core-1.0.0,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_center,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Title Image

Litt om meg

Jeg har over 20 års erfaring med å jobbe med mennesker.

Videre har jeg en Bachelor i Barnevern og har i mange år jobbet med ungdom og deres omsorgspersoner. Jeg har jobbet som miljøterapeut og har vært ansvarlig for veiledning og oppfølging av fosterfamilier. Min arbeidserfaring inkluderer det å jobbe med både barn, ungdom og voksne.

I min kliniske videreutdanning valgte jeg å utdanne meg til Gestaltterapeut ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole (NGI) som er en 4-årig utdanning. Som student er det høyt krav til egenterapi og jeg har mer en 10 års erfaring med terapi, både i gruppe- og individualterapi.

Jeg har drevet egen Gestaltterapeut praksis i Drøbak siden 2010.

Ved siden av min praksis som Gestaltterapeut jobber jeg som Yogalærer og Mindfulnessinstruktør.

I min praksis har jeg erfaring i å jobbe med blant annet: nedstemthet, depresjon, ulike former for angst, utbrenthet, negativ stress, identitet og selvbilde, relasjonelle vansker, sorg, tap, å leve med kronisk sykdom og lidelse.

Jeg har selv en kronisk sykdom og har hatt det siden jeg var barn. Jeg har mye erfaring med de utfordringer det fører med seg. Først når jeg ble voksen kunne jeg akseptere at jeg hadde en kronisk sykdom. Gjennom min interesse for yoga, meditasjon og egen utviklingsprosess med Gestaltterapi falt ting mere på plass og beriket mitt liv. Jeg har gjennom min personlige erfaring og i arbeidet med mennesker fått en dypere forståelse og en ydmykhet rundt menneskets egne prosesser.

Jeg har en tro på og jobber ut fra ideen om at ressursene ligger i oss alle. Jeg tror vi alle mennesker har en iboende mulighet til endring og vekst. Noen ganger kan det være vanskelig og tøft å gjøre alene. Det å få støtte og noen ganger puff er ofte nødvendig for å komme videre. Som terapeut er jeg opptatt av å være den støtten for deg. Jeg vil møte deg med empati, anerkjennelse og nysgjerrighet. Mitt mål er å hjelpe deg å øke din oppmerksomhet på dine tanker og følelser slik at du får ny viten og større selvinnsikt som kan påvirke dine egne reaksjonsmønstre og handlingsmønstre. Disse samtalene gir deg mulighet til personlig utvikling slik at du kan leve livet slik du ønsker det.

Kvalitetsikring.

Jeg er medlem i Norsk Gestaltterapeut Forening (NGF) og er forpliktet til å følge foreningens etiske retningslinjer. Det innebærer at jeg har full taushetsplikt i henhold til NGF sine vedtekter. Jeg er også forpliktet til å gå jevnlig i veiledning hos en godkjent veileder, samt holde meg faglig oppdatert.

Ønsker du å vite mer om meg og hva jeg kan hjelpe deg med, er det bare å ta kontakt.

Mob: 40214698
hegenyr@gmail.com
Dyrløkkeveien 2, 1448 Drøbak