21632
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21632,stockholm-core-1.0.0,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_center,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Title Image

Parterapi

Strever dere i parforholdet og trenger noen å snakke med? Dere er varmt velkommen til meg.

I alle kjærlighetsrelasjoner kan det oppstå utfordringer som vi ikke klarer å løse alene. I samtale med en parterapeut møter dere en nøytral tredjepart som sammen med dere utforsker veien videre. Jeg kan bidra til at dere kan få nytt perspektiv på det som er utfordrende slik at dere kan skape nye måter å forstå hverandre på.

I parterapi handler det dypest sett om å finne ut av hvordan hver enkelt kan være seg selv i parforholdet, og om å lære å leve med hverandres forskjeller.

Det å ta kontakt for parterapi kan for mange være et stort skritt å ta, som krever mot og vilje til å se løsninger og gjøre endringer. Jeg har tro på at parterapi kan være forebyggende investering i parforholdet eller til hjelp når kommunikasjonen har blitt vanskelig og man har gått seg fast i uheldige mønstre. Studier viser at et godt samarbeid med en profesjonell terapeut kan lette på utfordringene og bidra til økt livskvalitet.

Alle par er ulike og fokus i samtalene er hva dere har behov for og hva dere opplever som nyttige temaer underveis i forløpet.

Når kan parterapi være nyttig?

Parterapi kan blant annet være nyttig:

  • når det oppstår tilbakevendende konflikter
  • når dere ønsker vedlikehold av forholdet og kjærligheten
  • når dere ønsker bedre kommunikasjon
  • i forbindelse med utroskap og bekymringer
  • når dere vurderer brudd eller når man er uenig om hvor man står i forholdet
  • ved skilsmisse/ samlivsbrudd

Hvor mange timer dere trenger finner vi ut av sammen. Mange trenger noen få timer, mens andre trenger et terapeutisk forløp over tid.

Priser og avbestilling.

For parterapi 90 minutter tar jeg kr.1400,-
Jeg har unntaksvis timer i helgene.
Betaling skjer med kort og vipps. Hvis nødvendig kan jeg sende faktura etterskuddsvis.

Avbestilling må skje så tidlig som mulig og senest 24 timer før avtalt time. Avbestilling etter dette faktureres med et gebyr på 600 kr.

Velkommen!

Ta gjerne kontakt for å avtale time. Om dere ønsker mer informasjon eller en uforpliktende samtale om parterapi kan være noe for dere, så er det bare å ta kontakt.

Mob: 40214698
hegenyr@gmail.com
Dyrløkkeveien 2, 1448 Drøbak