3
privacy-policy,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3,cookies-not-set,stockholm-core-1.0.0,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Title Image

Personvernerklæring

Behandling av personopplysninger hos Hege Anette Nyrønning Gestaltterapeut MNGF

Hege Anette Nyrønning Gestaltterapeut MNGF org.nr. 996 194 647, ved Hege Anette Nyrønning er ansvarlig for lagring og behandling av personopplysninger i virksomheten.

Virksomheten er Behandlingsansvarlig for:

  • Klienter.
  • Kontaktpersoner.

Eksempler på behandlingsaktiviteter er:

  • Registrere nye klienter.
  • Føre journal i forbindelse med konsultasjoner.
  • Fakturering.
  • Regnskap

Personopplysninger som behandles og lagres er:

  • Alminnelige personopplysninger som navn og fødselsdato.
  • Kontaktdetaljer som e-post, telefonnummer og organisasjonsnummer.
  • Journal

Alle behandlingsaktiviteter har et lovlig behandlingsgrunnlag, for eksempel:

  • Å overholde avtalen med klienter.
  • Eksplisitt samtykke.
  • Å overholde en rettslig forpliktelse virksomheten er underlagt, for eksempel lagring på grunn av lovbestemte regler for regnskapsmessige forhold.
  • Å ivareta virksomhetens berettigede interesser (forutsatt at enkeltpersoners interesser ivaretas), for eksempel for å forsvare et rettskrav.

Enkeltpersoner kan til enhver tid:

  • Trekke tilbake samtykket til behandlingsaktiviteter som er basert på samtykke.
  • Få innsyn i sine personopplysninger og kopi av journal og andre personopplysninger.
  • Endre sine personopplysninger.
  • Be om sletting av sine personopplysninger.
  • Avslutte avtaleforholdet.

Lagringstid for personopplysninger
Virksomheten oppbevarer personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle behandlingsformålet. I utgangspunktet slettes data når et avtaleforhold avsluttes. Lovbestemte regler, for eksempel knyttet til lagring for regnskapsmessige formål, og andre rettslige forpliktelser kan gjøre det nødvendig å lagre personopplysninger i lengre tid. Fortsatt lagring kan også skje når det er nødvendig for å ivareta virksomhetens berettigede interesser, som for eksempel å gjøre gjeldende eller forsvare rettskrav.

Informasjonssikkerhet
Beskyttelse av personopplysninger er av stor betydning for virksomheten og det sørges til enhver tid for at personopplysninger er beskyttet mot utilsiktet endring, sletting eller utlevering til uautoriserte parter.

Overføring av personopplysninger
Virksomheten kan utlevere personopplysninger til databehandlere som utfører tjenester for virksomheten. Databehandlerne vil kun bruke personopplysningene til det formålet de ble samlet inn for og for å utføre tjenestene for virksomheten. Utlevering av personopplysninger til myndigheter forekommer kun i henhold til lov og gjeldende regelverk. Annen utlevering skjer kun etter skriftlig instruks og samtykke fra den registrerte.

Virksomheten bruker følgende databehandlere:

  • SendRegning og iZettle for kunderegister, fakturering, økonomi og regnskap
  • Easy Practice for klientregister, journalføring.
  • Domeneshop for web-hotell og e-post.
  • Google Analytics for analyse av nettstedet
  • Google Ads for konverteringssporing og remarketing
  • Facebook for sosiale knapper, konverteringssporing og retargeting.
  • Plan Media AS for webside

Bruk av informasjonskapsler
Virksomheten bruker informasjonskapsler (cookies) på nettsiden. Informasjonskapsler er data som blir sendt fra server og lagret i nettleseren din, og virksomheten bruker disse til å forbedre brukeropplevelsen på tjenestene. Virksomheten deler ikke noe av informasjon som samles inn av tredjeparter, og informasjonskapslene er regulert under lov om elektronisk kommunikasjon § 2-7 b.

Klagerett
Dersom du mener at virksomhetens behandling av personopplysninger er i strid med relevante personvernbestemmelser har du rett til å sende inn en klage til virksomheten direkte, Datatilsynet eller annen relevant tilsynsmyndighet.

Kontaktinformasjon
Ta gjerne kontakt på epost hegekvist@gmail.com eller telefon +47 40 21 46 98.