21618
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21618,stockholm-core-1.0.0,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_center,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Title Image

Samtaleterapi

Trenger du noen å snakke med? Jeg tilbyr samtaleterapi til voksne og ungdom.

Alle kan komme ut for situasjoner i livet som kan være utfordrende å håndtere alene. Da kan det være godt å ha noen utenforstående som kan være med å sortere i det som oppleves vanskelig. Det å få støtte og noen ganger et puff er ofte nødvendig for å komme videre.

Terskelen for å ta kontakt med en profesjonell terapeut kan for mange være høy. Men nå er det blitt veldig vanlig at folk går i samtaleterapi. Flere har oppdaget at terapi er et utmerket verktøy for å håndtere utfordringer fra et annet synspunkt.

Hos meg er det du og jeg som sammen jobber med det du har behov for å fokusere på. Min jobb er å støtte deg og utfordre deg i din situasjon, slik at du kan ta i bruk ressursene dine og komme videre i din utvikling. Veien til endring er ofte å bli kjent med seg selv. Når du får ny viten og større selvinnsikt kan det gi deg valgmuligheter som påvirker din egen livssituasjon.

Når kan samtaleterapi være nyttig?

Samtaleterapi passer for alle og kan være nyttig for deg som:

  • står fast i livet og ønsker å komme videre
  • ønsker selvutvikling og personlig vekst
  • trenger støtte og noen å snakke med
  • strever i relasjoner til familie, partner, kolleger eler venner
  • har behov for å sortere og ta et valg
  • er sliten, stresset eller utbrent
  • har lav selvfølelse og ikke føler deg bra nok
  • har angst eller er nedstem og trist
  • har en kronisk sykdom eller lidelse

Å gå i terapi kan være krevende, men det kan i høyeste grad være meningsfullt og berikende.

Hvor mange timer du trenger finner vi ut av sammen. Mange trenger noen få timer, mens andre trenger et terapeutisk forløp over tid.

For å komme til meg trenger du ingen henvisning fra legen. Jeg samarbeider med fastlegen hvis ønskelig eller andre instanser hvis det også er behov.

Priser og avbestilling.

For individuell samtaleterapi på 60 minutter tar jeg kr.850,-

Jeg tar unntaksvis timer i helgene.

Betaling skjer med kort og vipps. Hvis nødvendig kan jeg sende faktura etterskuddsvis.

Avbestilling må skje så tidlig som mulig og senest 24 timer før avtalt time. Avbestilling etter dette faktureres med et gebyr på 600 kr.

Velkommen!

Ta gjerne kontakt for å avtale time. Har du behov for mer informasjon eller ønsker en uforpliktende samtale om samtaleterapi kan være noe for deg, er det bare å ta kontakt.

Mob: 40214698
hegenyr@gmail.com
Dyrløkkeveien 2, 1448 Drøbak